Jakopäänhuolto Volkswagen-merkille Turussa

Tarjoamme jakopään täyshuolto- ja perushuoltopaketit – muistathan tuoda autosi huoltoon ajallaan!

Hammashihnakäyttöisen jakopään huolto on tärkeimpiä polttomoottorin huoltotoimia. Huolto on erittäin tärkeää teettää, sillä kuluneet jakopään osat aiheuttavat niin mittavia moottorivaurioita, että korjaus tulee maksamaan tuhansia euroja. Muista siis tuoda autosi jakopäänhuoltoon Volkswagen-merkkihuoltoliikkeeseemme Turkuun!

Milloin jakopääremontti sitten pitäisi tehdä? Autosi valmistaja on määritellyt jakopään huollolle kilometrikohtaisen vaihtovälin, joka on mallista ja moottorista riippuen 90–290 tkm. Me suosittelemme maakohtaiseen suositukseen perustuen aikamääritteistä vaihtoa 6 vuoden välein, sillä myös materiaalien vanheneminen aiheuttaa tarpeen huollolle. 

Jakohihnan vaihto vai jakopäähuolto?

Puhekielessä jakopään hammashihnasta käytetään usein nimityksiä jakohihna tai jakoremmi, huollon yhteydessä puhutaan taas jakohihnan vaihdosta. Me LMS Servicellä puhumme mieluummin jakopäähuollosta.

Näin siksi, että huollon yhteydessä jakopäähän on hyvä vaihtaa kaikki hammashihnan kuluvat osat uusiin käyttämällä myös uusia uusia kiinnitystarvikkeita valmistajan korjausohjeiden mukaisesti. Myönnämme valmistajan korjausohjeiden mukaisille huoltotoimenpiteille 2 vuoden varaosatakuun.

Meiltä Volkswageneille jakohihan täyshuolto ja perushuolto

Teimme uudistuksen jakopäähuoltojen hinnoitteluun! Laadimme tarvittavat toimenpiteet huoltopaketeiksi yhtenäistämällä huoltojen sisällöt, ja nyt tarjoamme sekä laajempaa Jakopään täyshuoltoa että perushuoltona toimivaa Jakopään hammashihnan vaihtoa.

Täyshuolto sisältää: jakopään hammashihnan, kiristin- ja ohjainrullat, apulaitteita pyörittävän moniurahihnan sekä kiinnitystarvikkeiden uusinnan. Lisäksi täyshuolto sisältää vesipumpun uusinnan niissä moottoreissa, joissa vesipumppu on jakopään hammashihnan käyttämä osa.

Perushuolto sisältää: kaiken kuten täyshuollossakin, mutta ei moniurahihnan eikä vesipumpun vaihtoa. Suosittelemme ehdottomasti Jakopään täyshuoltoa, jotta kaikki jakopään kuluneet ja vaurioriskiä kohottavat osat tulevat uusituiksi kustannustehokkaasti samalla kerralla.

Oman autosi jakopäähuollon hinnan näet Volkswagen-huollon verkkovarauksestamme tai soittamalla numeroon 020 1731 661.

Muiden merkkien huollot voit tehdä tästä:

Tervetuloa ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Lähetä viesti