Jakopäänhuolto Škoda-merkille Turussa

Ajoissa tehty jakopään huolto säästää sekä autoa että rahaa – nyt näppärät huoltopaketit meiltä!

Jos jakopään osat pääsevät kulumaan, on edessä poikkeuksetta laaja moottorivaurio, jonka korjaus kustantaa tuhansia euroja. Tästä syystä hammashihnakäyttöisen jakopään huolto on tärkeimpiä polttomoottorin huoltotoimenpiteitä, jota ei kannata lykätä. Kun sinun Škodasi jakopäänhuolto on ajankohtaista, varaa aika liikkeeseemme Turkuun!

Milloin auton jakopääremontti tulisi tehdä? Ajankohta määräytyy autosi valmistajan mukaan kilometriperusteisesti, joka on mallista sekä moottorista riippuen 90–290 tkm. Me LMS Servicellä suosittelemme kuitenkin maahantuojan maakohtaisen ohjeistuksen mukaan aikaperusteista jakopäänhuoltoa 6 vuoden välein, sillä myös materiaalien vanheneminen tekee huollosta tarpeellisen.  

Jakopäähuolto kuvaa parhaiten huoltotoimenpidettä

Jakopään hammashihnasta kuulee puhuttavan usein jakohihnana tai jakoremminä. Huollosta käytetään tyypillisesti termiä jakohihnan vaihto. 

Me puhumme mieluiten jakopäähuollosta, koska huollossa jakopäähän on syytä vaihtaa kaikki hammashihnan pyrittämät kuluvat osat sekä varmistaa niiden kiinnitys uusilla tarvikkeilla, noudattaen valmistajan korjausohjeita. Myönnämme 2 vuoden varaosatakuun korjausohjeiden mukaisille huoltotoimenpiteille.

Valitse Škodallesi perushuolto tai täyshuolto 

Olemme uudistaneet jakopäähuoltojen hinnoittelun ja sisällöt paketoimalla tarvittavat huoltotoimet kahdeksi palveluksi. Tarjoamme nyt laajempaa Jakopään täyshuoltoa ja perushuollon asiaa ajavaa Jakopään hammashihnan vaihtoa. 

Täyshuoltoon sisältyy: jakopään hammashihna, kiristin- ja ohjainrullat, apulaitteita pyörittävä moniurahihna, kiinnitystarvikkeiden uusinta sekä vesipumpun uusinta niissä moottoreissa, joissa vesipumppu on jakopään hammashihnan käyttämä osa.

Perushuolto sisältää: samat toimet kuin täyshuollossa, mutta ei moniurahihnan eikä vesipumpun vaihtoa. Suosittelemme ehdottomasti Jakopään täyshuoltopalvelua! Näin kaikki jakopään kuluneet ja vaurioriskiä kohottavat osat tulevat vaihdettua kustannustehokkaasti samalla kerralla.

Mitä jakopäänhuolto maksaa? Oman autosi hinnan näet Škoda-huollon verkkovarauksestamme tai soittamalla numeroon 020 1731 661.

Muiden merkkien huollot voit varata tästä:

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Lähetä viesti