Jakopäänhuolto Audi

Polttomoottorin yksi tärkeimmistä huoltotoimenpiteistä on hammashihnakäyttöisen jakopään huolto. Tärkeäksi huoltokohteen tekee se, että kuluneiden jakopään osien aiheuttamat vauriot ovat lähes poikkeuksetta kokonaisvaltaisia moottorivaurioita, joiden korjauskustannukset kohoavat tuhansiin euroihin. Huolehdithan, että autosi jakopäähuolto suoritetaan ajallaan. Valmistaja määrittää jakopäähuollolle kilometriperustaisen vaihtovälin, joka on mallista ja moottorista riippuen 90 – 290 tkm. Maahantuojan maakohtaisena suosituksena suosittelemme jakopäähuoltoa aikaperustaisesti 6 vuoden välein, koska myös materiaalien vanheneminen aiheuttaa perusteet huoltotoimenpiteelle.

Jakopään hammashihnasta käytettään puhekielessä myös muita nimityksiä, kuten jakohihna tai jakoremmi ja huoltotoimenpiteestä puhuttaessa käytettään usein ilmausta jakohihnan vaihto. Me puhumme mieluummin jakopäähuollosta, koska huoltotoimenpiteen yhteydessä jakopäähän on syytä vaihtaa kaikki hammashihnan pyrittämät kuluvat osat ja varmistaa uusien osien kiinnitys uusilla kiinnitystarvikkeilla valmistajan korjausohjeiden mukaisesti. Valmistajan korjausohjeiden mukaisille huoltotoimenpiteille myönnämme 2 vuoden varaosatakuun.

Teimme uudistuksen jakopäähuoltojen hinnoitteluun paketoimalla tarvittavat erilliset huoltotoimenpiteet huoltopaketeiksi. Yhtenäistimme huoltojen sisällöt ja jatkossa tarjoamme jakopäähuoltoihin kahta eri sisältökokonaisuutta, joista laajempaa myymme nimikkeellä ”Jakopään täyshuolto”. Täyshuolto sisältää jakopään hammashihnan, kiristin- ja ohjainrullat, apulaitteita pyörittävän moniurahihnan sekä kiinnitystarvikkeiden uusinnan. Lisäksi täyshuolto sisältää vesipumpun uusinnan niissä moottoreissa, joissa vesipumppu on jakopään hammashihnan käyttämä osa.

Ns. perushuoltopakettia tarjoamme nimikkeellä ”Jakopään hammashihnan vaihto”, jonka sisältöön ei kuulu moniurahihnan, eikä vesipumpun vaihto. Suosittelemme ehdottomasti Jakopään täyshuoltoa, jotta kaikki jakopään kuluneet ja vaurioriskiä kohottavat osat tulevat uusittua kustannustehokkaasti samalla kerralla.

Oman autosi jakopäähuollon hinnan näet verkkovarauksestamme tai soittamalla numeroon 0201731661.

Varaa huoltoaika tästä

Seat-huolto >>
Volkswagen-huolto >>
Škoda-huolto >>
Audi-huolto – varaa aika suoraan meiltä >>

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Lähetä viesti