Jakopäänhuolto Audi-merkille Turussa

Jakopään huoltopalveluillamme pidät auton kunnossa ja kustannukset kurissa – tervetuloa huoltoon!

Lähestyykö Audisi jakopäänhuolto? Varaa aika liikkeeseemme Turkuun. Jakohihnan huolto on erittäin tärkeää tehdä ajallaan, sillä kuluneet jakopään osat aiheuttavat lähestulkoon poikkeuksetta laaja-alaisia moottorivaurioita, joiden korjaus maksaa tuhansia euroja. Siksi hammashihnakäyttöisen jakopään huoltaminen on yksi tärkeimpiä polttomoottorin huoltotoimia. 

Mistä sitten tietää, milloin auton jakopääremontti on tehtävä? Autosi valmistaja on määritelly huollon kilometriperusteisesti, joka on auton mallista ja moottorista riippuen 90–290 tkm. Me suosittelemme kuitenkin maahantuojan maakohtaisen ohjeistuksen aikaperusteista huoltoa 6 vuoden välein, koska myös vanhenevat materiaalit tekevät huollosta tarpeellisen. 

Puhumme jakopäähuollosta

Jakohihna tai jakoremmi, näitä termejä kuulee useimmiten käytettävän puhekielessä jakopään hammashihnasta. Huollosta puhutaan puolestaan jakohihnan vaihtona, mutta me käytämme tästä mieluiten termiä jakopäähuolto. 

Jakopäänhuolto kuvaa huoltotoimenpidettä parhaiten, sillä sen yhteydessä jakopäähän kannattaa vaihtaa kaikki hammashihnan pyrittämät kuluvat osat ja varmistaa uusien osien kiinnitys myös uusilla tarvikkeilla, valmistajan korjausohjeita noudattaen. Myönnämme 2 vuoden varaosatakuun valmistajan korjausohjeiden mukaisille huoltotoimenpiteille.

Tarjoamme Audin jakopään täyshuollon tai perushuollon

Yhtenäistimme jakopäähuoltojen sisällöt ja hinnoittelun paketoimalla tarvittavat huoltotoimenpiteet kahdeksi palveluksi: laajemmaksi Jakopään täyshuolloksi ja perushuoltona toimivaksi Jakopään hammashihnan vaihdoksi. 

Täyshuolto pitää sisällään: jakopään hammashihna, kiristin- ja ohjainrullat, apulaitteita pyörittävä moniurahihna ja kiinnitystarvikkeiden uusinta sekä vesipumpun uusinta moottoreissa, joissa vesipumppu on jakopään hammashihnan käyttämä osa.

Perushuolto pitää sisällään: samat toimenpiteet kuin täyshuollossa, mutta ei moniurahihnan eikä vesipumpun vaihtoa. Suosittelemme ehdottomasti Jakopään täyshuoltoa, jotta kaikki jakopään kuluneet ja vaurioriskiä lisäävät osat saadaan uusittua samalla kertaa, kustannustehokkuutta myös ajatellen. 

Jos haluat tietää Audisi jakopäähuoltohinnan, soita meille 020 1731 661 ja varaa huoltoaika. 

Muiden merkkien huoltoajat voit varata tästä:

Tervetuloa ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Lähetä viesti